Ultimaker S5

Ultimaker S5
 • Stort byggvolum
 • Touchskjerm i farger
 • Filamentsensor 
 • Lukket front for optimale printforhold
 • Material-matchende utskiftbare Print Cores 
 • Mulig med vannløselig støttemateriale (PVA)
 • Oppvarmet plate (aluminiumsplate kommer høsten 2018)
 • Aktiv/automatisk justering av plata
 • Optimalisert kjøling
 • Innebygget materialgjennkjenning (NFC)
 • Styr flere maskiner fra Cura Connect 
 • Optimaliserte profiler for Ultimaker-materialer

Availability: På lager

kr 68 695,00
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Ultimaker S5 kombinerer printing med to materialer, avanserte tilkoblingsmuligheter og et åpent filamentsystem med stort byggvolum. Dette gir eksepsjonell kvalitet i stort format! Maskinen har da også mulighet for printing av komplekse modeller med de to filamentene som er spesiallaget som støttemateriale; PVA og Breakaway.

Tenk større, print større
Ultimaker S5 er designet for stabil printing i stor skala. For større, tekniske modeller gir Ultimaker PLA Tough noenlunde lik hardhet som ABS samtidig som det er likt PLA ift. enkelhet når man printer.

Optimaliserte materialer
Ultimaker sine materialer er grundig testet for å gi best mulig resultat med Ultimaker S5. I Ultimaker Cura er det ferdige materialprofiler for alle Ultimaker sine egne materialer så man kan få gode resultater så fort som mulig (disse profilene fungerer også godt som utgangspunkt for tredjepartsmaterialer. Pass da bare på hva slags type materiale det er).

Uendelige muligheter
Print alt fra kjappe prototyper til komplekse, tekniske deler; Ultimaker har et filament for det meste. Og med det åpne filamentsystemet kan man også fint gå for en tredjepartsløsning på materialet.

Forbedret stabilitet
Aktiv bed leveling, eller automatisk justering av byggeplata, gjør det mye lettere å få et godt førstelag (som er essensielt for en god modell). Filamentsensoren sier også ifra når man går tom for materiale.

Større byggvolum
Med et byggvolum på 330 x 240 x 300mm og Ultimaker sitt pålitelige system med doble dyser gir det frihet til å printe flere deler samtidig med maksimal effektivitet.

Raskt oppsett, maskimal "uptime"
Med Ultimaker sitt unike Print Core-system bytter man dyser på sekunder og man kan velge mellom flere forskjellige størrelser. Mindre dyse gir større nøyaktighet på modeller med høy kompleksitet, større dyse gir kjappere utskrifter på modeller som ikke er veldig detaljrike.

Enkel touch-betjening
Et 4.7'' touch-display i farger gjør det enkelt å navigere i menyene og betjene maskinen. Man får også en visuell forhåndsvisning av modellen som skal printes.

Designet for tilkobling
Ultimaker S5 merker materialer og Print Cores automatisk. Man kan også oppdatere firmware via nett. I tillegg kan man fjernstyre og printe over Wi-Fi, Ethernet eller fra en USB-pinne og monitorere printingen via det innebyggede kameraet.

Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Erfaringsnivå Nybegynner, Entusiast
Printerteknologi Fused Deposition Modeling (FDM)
Byggevolum (cm) 33 x 24 x 30
Lagoppløsning (mm) 0.02 mm (20 mikroner)
Filament-diameter 2.85mm (3mm)
Filament-kompatibilitet ABS, Copolyester, Fleksibelt, PETG, Polykarbonat, PLA, Nylon, PVA
Printhastighet (mm/s) -
Print-toleranse (mm) -
Antall dyser To
Filformater STL / OBJ / X3D / 3MF / BMP/ GIF / JPG / PNG (i Cura)
Maksimal temperatur (°C) 280
Temperatur plattform (°C) 20 - 140
Tilkoblinger USB
Programvare Cura
Krav operativsystem MacOS, Windows og Linux
Sertifisering Ingen
Mål (B x H x D) (mm) -
Vekt (kg) 20.6
Garanti (år) 1
Produktomtaler
Reviews

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Gi karakter