Polymaker PolyBox

Flere visninger

Polymaker PolyBox
  • Oppbevaringsboks med fuktbeskyttelse
  • Holder 2x vanlige 750g-ruller eller 1x større rull
  • Filamentmating rett fra boksen med 6 hull for fleksibilitet ift. plassering ved siden av 3D-printeren
  • Ypperlig til: PVA-, Nylon- og PolySmooth-filament, men passer også godt til ABS, PC og PLA som også kan påvirkes av fukt

 

Availability: På lager

kr 795,00
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Polymaker PolyBox er en smart løsning på oppbevaring av filament og da spesielt materialer som påvirkes lett av fuktighet (som f.eks. PVA). Blir et filament påvirket av fuktighet kan det gi inkosekvent ekstrudering under printingen som igjen kan bety dårlig overflatekvalitet på modellen f.eks. Denne boksen beskytter filamentet fra fukt ved å regulere luftfuktigheten inne i boksen og sørger for at filamentet alltid er optimal for printing. Reguleringen skjer med store tørkemiddelsposer i bunnen av maskinen som også kan tørkes når de har absorbert seg fulle. Nivåene kan monitoreres ved hjelp av displayet på forsiden. 

Maskinen har hull for filamentmating, så man trenger ikke ta ut rullene fra maskinen når man printer. Filamentet mates ut gjennom en tube som beskytter filamentet mot fuktighet ytterligere og de seks hullene er plassert foran, bak og på sidene så det passer de fleste printeroppsett der man har litt begrenset plass rundt 3D-printeren. PolyBox har plass til to ruller filament (standard 750g), men kan også oppbevare én stor rull i stedet. 

Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Printer-kompatibilitet Ultimaker 2, Ultimaker 2 Extended+, Ultimaker 2 GO, Ultimaker 2+, Ultimaker 3, Ultimaker 3 Extended, Ultimaker Original, Universal
Produktomtaler
Reviews

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Gi karakter